Hívjon minket! +36 30 990 4787
Ügyfélszolgálat: minden nap 7-21-ig

Tanácsok költöztetéshez

1. MEGRENDELÉS:
Szállítás előtt legkésőbb 2-3 nappal az Önök érdekében is, hogy az Önök által választott időpontban biztos legyen szabad kapacitásunk. Mivel több autóval rendelkezünk általában néhány órán belül tudunk biztosítani járművet.  Pianínó, zongora, páncélszekrény szállításáért súlypénzt számítunk fel. A munkafelvételkor ennek az árait ismertetjük Önnel. Más munkáért, pl. (bútorfelhúzás) nem kell felárat fizetnie. Ebben az esetben azt kell mérlegelni, hogy emberileg és biztonságtechnikailag megoldható-e a feladat. Ilyen jellegű munkáknál a felelősség Önt terheli. ELŐKÉSZÜLETEK:
BEHAJTÁS, PARKOLÁS, LIFT HASZNÁLAT, CSOMAGOLÁS 

2. DOBOZOLÁS, CSOMAGOLÁS
A költözés megkezdése előtt minden dobozt, zsákot, csomagot zárjon le. Lehetőség szerint számozza meg őket, és a költözés végén ellenőrizze csomagjai számát és sértetlenségét.  Személyes értékeit, mint készpénz, ékszer, óra, hitelkártya tartsa magánál vagy zárja el. Ne csomagolja be az ilyen jellegű értékeket, mert nem tudunk felelőségget vállalni érte.

A későbbi félreértések, problémák elkerülése érdekében, kérjük, ellenőrizze át a fontos értékeit, hiszen tudjuk a bizalom alapja a biztonság. Dobozai, személyes értékei meglétét ellenőrizze, különösen nagy figyelemmel a nagyobb értékekre. (pl. hordozható elektronika, videokamera, fényképezőgép, laptop, mobil telefon)

A csomagolásra mindig írja rá a tartalmát, írja rá, ha törékeny, folyékony, érzékeny a terhelésre a doboz vagy zsák tartalma. Ez nem csak Önnek segít a dolgainak utólagos megtalálásában, de a nem kívánt káresemények valószínűsége is csökkenthető. Mindig jelezze, ha törékeny van a csomagban!
Könnyű holmit nagy dobozba, vagy zsákba csomagoljon (ruha, ágynemű, stb.), nehéz holmit kis dobozba rakja (könyvek, fémedények, gépek stb.). Amit mégsem tudott becsomagolni arról mi gondoskodunk.

Növény szállítása esetén a költöztetés előtti napon mellőzzék a locsolást, hogy a virágföldből kifolyó víz ne áztassa el a többi csomagot, illetve ne szennyezze be a házat/lakást. Téli szállítás esetén a növényeket is óvni kell pl. a hidegtől, széltől!
A mosógépből a vizet engedjék ki, a hűtőt érdemes kiüríteni és leolvasztani, mert a szállítás során a kifolyó víz eláztatja a csomagokat, a szállítókat, illetve a házat/lakást.     

 

A költözés hosszát nagyon sok, rajtunk kívülálló dolog befolyásolja. Ilyen például a parkolási lehetőség (Önnek kell biztosítania), Ön hogy csomagolt össze, lift van-e, és használható-e, folyosó, illetve bútorok mérete, jellege stb. Az utcán történő fel, illetve lepakolásnál, valaki(k) a családból, illetve ismerősi körből legyen(ek) jelen, mert így megakadályozhatjuk hogy idegenek a kocsiról, lift elől, illetve mellől lophassanak. Ha Ön ezt nem tudja biztosítani, akkor lassul a költöztetés menete, hiszen így egy csomagja sem eshet ki az embereink látószögéből.

Elsőként a városi fuvarozás - költöztetés leginkább érintő néhány témára hívnánk fel a figyelmet. Elsőként az egyik legfontosabb kérdés az áruszállítás megkezdése pillanatában merül fel, a megfelelő parkolóhely biztosítása.
Lehetőség szerint a rakodási helyszínhez minél közelebb próbáljunk parkolóhelyet 
foglalni, ezt saját gépkocsival illetőleg tárgyak kihelyezésével tudjuk megoldani .
Érdemes jól láthatóan kiírni a lefoglalt helyszínre elhelyezett papírlapon, hogy költöztetés 
részére történt a helyfoglalás.

Amennyiben társasházban lakik, értesítse szomszédjait, illetve a közös képviselőt a költözésről, rakodásról, mert esetleg némi kellemetlenséggel járhat. Célszerű a hirdetőtáblán tájékoztatni lakótársait a pontos időpontról.
A költöztetés megkezdése előtt mindenképpen foglaljon helyet a teherautónak, hogy minél közelebbről lehessen a rakodást végezni. Különben hosszabb ideig tart a költöztetés, így persze drágább is.
A lift használatáról értesítse lakótársait, mivel a költözés ideje alatt gyakrabban lehet foglalt.

 

   

SZÁLLÍTÁS:
A bútorok épségét, állapotát a szállítás előtt, illetve a szállítás végén az egyik munkatársunkkal együtt ellenőrizze. Személyes dolgok meglétét a lepakolás végén szintén ellenőrizze . A tehergépkocsi rakfelületét, és a fülkéjét munkatársunkkal együtt tekintse át. /Garanciavállalás feltétele/  Elektromos és egyéb készülékekben a szállítás folyamán természetesen fellépő rezonancia által okozott károkért felelősséget nem vállalunk. Csak a mi hibánkból történő, fizikai behatás által okozott, látható sérülésekre tudunk garanciát vállalni.  Felelősséget csak a költöztetés megkezdésétől az Ön és kollégáink által közösen végzett szemrevételezés, ellenőrzés elvégzéséig tudunk vállalni. Későbbi reklamációt nem áll módunkban elfogadni. •  A költöztetés egyik legsarkalatosabb pontja a gépkocsin történő elpakolás, hiszen a sérülések valószínűsége itt a legnagyobb. Így a felpakoláskor a "pakkert" ritkábban látja a lakásában, hiszen ő a legtöbb idejét a gépkocsi platóján a bútorok, csomagok szakszerű elhelyezésével tölti. Természetesen, ahogy ezt elvégezte, aktívan folytatja a lehordást. •  Egy tehergépkocsi haladási sebessége, és manőverező képessége, a városban lévő rossz minőségű utakon, bútorokkal rakottan sokkal lassabb, mint egy személygépkocsié. Így ha megoldható, akkor személygépkocsival kísérje költöztető autónkat, hogy annak folyamatos haladásáról megbizonyosodjon. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a tehergépkocsi fülkéjében utazhat önöktől egy fő.

Ha teheti, tegye szabaddá a szállítás útvonalát: távolítsa el az útból a virágokat, a szőnyegeket és egyéb holmikat. A munka kezdetén szabaddá tesszük az utat, az ajtókat kitámasztjuk, leszereljük, ha szükséges (Mielőtt elhagyjuk a házat természetesen mindent, visszaállítunk)
A lakásban/házban - ha lehet -, ne legyenek felesleges személyek (gyerekek, szomszédok, háziállatok), mert akadályozhatják, lassíthatják a munkánkat, vagy balesetet okozhatnak. 
A biztonságos szállítás és a jobb helykihasználás érdekében meghatározott sorrendben ürítjük ki a lakást, ettől különleges esetekben eltérhetünk (általában a nagyobb bútorokkal kezdünk).
Mindig a tehernek megfelelő csomagoló eszközt (dobozt, zsákot, vagy táskát) használjon. A csomagokat zárja le: a dobozokat ragassza le, a zsákokat kösse össze, a táskákat csukja be!

     

CSOMAGOLÁS :
- A zsákok és dobozok bírják el azt, amit bele kíván tenni! A reklámszatyrok költözésre nem alkalmasak.
- Kérjük, írja rá, ha törékeny vagy sérülékeny a csomag tartalma!
- Üveget, porcelánt vagy más sérülékeny tárgyakat tartalmazó dobozokat bélelje újságpapírral, ezeket ne tegye zsákba, szatyorba!
- A könnyű tárgyakat nagy dobozba vagy zsákba, míg a kisméretű és nehéz tárgyakat ( pl. könyvek, tányérok ) kisméretű dobozba tegye!
- A gyárilag lapraszerelt bútorokat lapraszerelve kell szállítani. A nem lapraszerelt bútorokat mi készítjük fel szállításra.
- A háztartási gépeket ( számítógép, mikró, tv, hűtő, ) általában nem kell csomagolni.
- Költöző papírdobozokat csak előzetes megrendelés alapján áll módunkban kiszállítani.
- Külön kívánságára a csomagolást elvégezzük Ön helyett.

ELSZÁMOLÁS: 
Ha bárminemű problémája, gondja akadna a költöztetés során, esetleg az rakodóink munkájával, hozzáállásával kapcsolatban, kérjük, azonnal hívja a diszpécsereinket, hogy orvosolni tudjuk a felmerült problémákat: +3630/ 871 05 73 
A munka elvégzése után megrendelőinknek lehetősége van egy „Értékelési kérdőív" kitöltésével jellemezni munkánkat, Ezzel tud bennünket segíteni abban, hogy egy későbbi költözésed során - amikor remélhetőleg ismét cégünket választja - még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, s a már ismert, régi arcokat üdvözölhesse. 

Reméljük e pár tanáccsal segítségére lehetünk. Sok örömet kívánunk új otthonában!

 

Bútorszállítás Budapesten, hogy a gyerekszoba készen várja új lakóját

Bútorszállítás BudapestenBútorszállítás Budapesten egyszerűen, gyorsan és megfizethető áron, ha a gyerekszoba már készen áll a berendezésre!

A kicsi születése rengeteg izgalommal, de ugyanennyi teendővel is jár a szülők számára, melyek közül az egyik legfontosabb a gyerekszoba kialakítása, illetve berendezése. A bútorokat nem feltétlenül kell megvásárolni, sokan vannak abban a szerencsés helyzetben, hogy családtagoktól, barátoktól kapnak kinőtt kiságyat vagy éppen pelenkázót. A szállításról viszont ilyenkor a leendő szülőknek kell gondoskodniuk, és ez nem is olyan egyszerű egy személyautóval. A megoldás a profi bútorszállítás, melynek segítségével rövid időn belül az új helyükre kerülhetnek a különféle berendezési elemek.

bútorszállítás velünk nem csak gyors, hanem gondtalan is, ami különösen nagy segítséget jelent ilyenkor a szülőknek. A bútorokat biztonságban, az előre megbeszéltek szerint juttatjuk el a célállomásra, igény szerint a pakolásban, összeszerelésben is segítünk. Nálunk az anyagiak miatt sem kell aggódnia, ami egy ilyen helyzetben kifejezetten jól jön, hiszen sok egyéb dologra kell költeni.

Ha segítségre van szüksége ahhoz, hogy a gyerekszobában minden a helyére kerüljön a kicsi születése előtt, a bútorszállítást Budapesten bízza ránk!

Költöztetés Budapest: új év, új otthon

költöztetés Budapestenköltöztetést Budapesten és vonzáskörzetének területén idén is kedvező áron, rövid határidővel és sokéves tapasztalattal vállaljuk!

Az újévi fogadalmakat többnyire nem tartjuk be, ám sokaknál merül fel a változás és változtatás igénye minden új év kezdetekor. Az egyik ilyen változási lehetőség az új otthonba költözés, ami ugyan nem feltétlenül történik meg januárban, ám többnyire nem kell rá sokáig várni. Persze a költözködés nyűg, amin mindenki a lehető leggyorsabban szeretne túlesni - lehetőleg minél kevesebb problémával szembesülve eközben -, de szerencsére ez is megoldható: a költöztetést Budapesten és annak vonzáskörzetében egy olyan vállalkozásra kell bízni, amely nem csak kedvező áron dolgozik, de garanciát is vállal a munkavállalói által végzett munkára - ha Ön is ilyet keres, a legjobb helyen jár!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a budapesti költöztetéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Bútorszállítás Budapesten: bízza ránk a nehezét!

BútorszállításBútorszállításra decemberben is szükség lehet, de a karácsony körül kialakuló zűrzavarban ezt nem is annyira könnyű megszervezni.

A karácsonyi ajándékozás mindenkinek mást jelent: van, aki csak a gyerekeknek vásárol, és vannak, akik ilyenkor szereznek be olyan dolgokat, amelyekre szükségük van a kényelmes és komfortos élethez. Ez lehet egy műszaki cikk, például televízió, de akár bútor is, és míg előbbit könnyű szállítani akár gyalogosan is, az utóbbiak komoly problémát is okozhatnak, ha nincs kéznél egy bútorszállítással foglalkozó vállalkozás telefonszáma.

Ha Ön is egy-egy nagyobb bútordarabbal szeretné meglepni családját karácsony alkalmából, de nem tudja megoldani a bútorszállítást, válasszon bennünket, és az ünnepi forgatagban is nyugodtan hátradőlhet!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége bútorszállítási szolgáltatásunkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Bútorszállítás: velünk könnyebb!

bútorszállításbútorszállítás segítség nélkül minimum nehéz, de inkább lehetetlen feladat - bízza ránk Ön is!

Napjainkban a költözködés annyira általánossá vált a folyamatosan változó albérletáraknak köszönhetően, hogy gyakorlatilag nincs olyan nap, amikor ne lenne szükség a segítségünkre. Sokan csak a személyes holmijukkal, esetleg néhány dobozzal költöznek, ám rengetegen vannak, akik már a saját bútoraikat is magukkal viszik. A bútorszállítást egyedül szinte lehetetlen megoldani, még akkor is, ha lapra szerelhető bútorokról van szó, de szerencsére velünk ez is könnyedén megoldható.

Ha Ön is költözni készül, és szeretné a bútorszállítást egy szakértő csapatra bízni, válasszon bennünket, és garantáljuk, hogy bútorai sérülésektől mentesen, gyorsan és olcsón jutnak el az új otthonába! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a bútorszállítással és költöztetéssel, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Költöztetés Budapesten: ismét itt a szezonja!

Költöztetés BudapestenKöltöztetés Budapesten kedvező feltételekkel, rövid határidővel, biztonságosan - bízza Ön is profikra a feladatot!

Hamarosan újra elindul a tanév, és ilyenkor drasztikusan megemelkedik a fővárosba költöző egyetemisták száma, de azok is ilyenkor váltanak albérletet, akik már egy-két éve itt élnek. A költöztetés Budapesten tehát a kora őszi időszakban a leginkább nehézkes, hiszen sokan veszik igénybe ezt a szolgáltatást.

Ha szeretné biztonságban tudni a bútorait és más holmijait, emellett pedig az is fontos az Ön számára, hogy a lehető legrövidebb időn belül áteshessen a költöztetésen Budapesten, válasszon bennünket! Kollégáink tapasztalatának hála a költözködés gyorsan és problémamentesen bonyolítható le, áraink pedig kedvezőek, így Önnek is megéri mellénk tennie a voksát!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a költöztetéssel Budapesten, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Bútorszállítás: nem csak költözködésnél hasznos

Bútorszállítás BudapestenBútorszállítás Budapesten, kedvező árakon, biztonságosan, pontosan - hívjon bennünket, ha segítségre lenne szüksége!

Napjainkban, amikor a bútoráruházak legtöbbje már házhoz szállítja a termékeit, azt gondolhatnánk, hogy nincs szükség bútorszállítási szolgáltatásra. Ami azt illeti, a helyzet épp az ellenkezője, ugyanis egyre többen választják az újrahasznosítást, a régi bútorok megmentését, illetve a használt, de még mindig jó állapotú bútordarabok megvásárlását. Az anyagi és környezetvédelmi előnyökön túl viszont akad egy hátrány, ami sokak számára kiküszöbölhetetlen: ebben az esetben nincs házhozszállítás, a vevő maga oldja meg a bútor szállítását.

Ilyenkor jövünk a képbe mi! Bútorszállítást Budapesten vállalunk, méghozzá kedvező árakon és rövid határidővel, kollégáink költöztetések százai közben szerzett tapasztalata pedig garancia arra, hogy a megvásárolt bútordarab épségben jut el új tulajdonosaihoz!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a bútorszállítás árakkal kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Költöztetés Budapesten az idősebb korosztály számára is!

költöztetésKöltöztetés kedvező feltételekkel, teljes körű szolgáltatással, az idősebb korosztály részére is - hívjon minket, ha rugalmas csapatra van szüksége!

Egy költözés mindig rengeteg munkával jár, hiszen először a régi lakásban kell csomagolni, pakolni, majd az újban kell berendezkedni. Ez kivétel nélkül, mindig fáradságos és hosszú munka, ám idősebb korban még inkább kimerítő, egyes esetekben pedig szinte lehetetlen feladat. Azonban aki cégünket hívja a költöztetéshez Budapesten, annak nincs mitől tartania, ugyanis rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást biztosítunk mindenkinek. 

Csapatunk igény szerint vállalja a bútorok szét- és összeszerelését, valamint csomagolóanyagokat is tud biztosítani a költöztetéshez, ami mindenkinek hatalmas segítséget jelent, de az idősebb korosztály számára különösen. Természetesen a teljes körű szolgáltatás mellett a kedvező költöztetés árakra is kiemelt figyelmet fordítunk.

Amennyiben kérdése van vagy szeretné igénybe venni profi csapatunk segítségét a költöztetéshez, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért! 

Bútorszállítás Budapesten: válassza a könnyebb utat! 

BútorszállításBútorszállítás Budapesten, kedvező feltételekkel, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás, rövid határidők, válassza a könnyebb utat!

Sokak számára a bútorvásárlás egyik legnehezebb része a berendezés hazaszállíttatása. Rengeteg időt, energiát felemészthet, mire a vevő a rokonai, barátai között talál olyan személyt, akinek van szállításra alkalmas járműve. Előfordulhat, hogy egyetlen hozzátartozónak sincs ilyen gépjárműve, így más megoldás után kell nézni. Amennyiben Ön is bútorvásárlás előtt áll, és nincs az ismeretségi körében megfelelő segítség, vagy nem áll rendelkezésre kellő kapacitás az összeköttetések felkutatására, ne essen kétségbe, válasszon bennünket a bútorszállításhoz Budapesten!

Ügyfeleink számára a kényelmesebb, gyorsabb opciót kínáljuk. Ha minket választ, nem kell hosszasan keresgélnie megfelelő személy után az ismerősei, rokonai között, így a megvásárolt berendezés időben hazaérkezhet. Bútorszállítás áraink kedvezőek, ezért anyagi szempontból is megéri igénybe venni a szolgáltatásunkat. 

Spóroljon időt, energiát, és bízza ránk bátran a bútor hazaszállítását! Bővebb információkért lépje velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

Költöztetés teljes körű segítséggel!

költöztetés Budapestenköltöztetés akkor sem jelent kihívást számunkra, ha nincs idő a szervezésre, hiszen komplex szolgáltatásunkkal mindenre tudunk megoldást nyújtani!

Ahogy változik az életünk, úgy az otthonunkkal kapcsolatos igényeink is mások lesznek idővel, így néha elkerülhetetlen a költözés. Mindenki, aki valaha költözött már, tudja, hogy ez egy hosszas folyamat, ami okos tervezést és szervezést igényel, de olyan szituáció is előfordulhat, hogy azonnal kell cselekedni. Ha az élet úgy hozza, hogy gyors megoldásra van szükség, és a költöztetés nem várhat, akkor bizony profi csapatra van szükség, akik mindenben segíteni tudnak.

Ránk nem csak a szállításban számíthat, hanem a bútorok szét- és összeszerelését is ránk bízhatja, és csomagolóanyagokat is tudunk biztosítani. A költöztetés Budapesten, de vidéki településeken is elérhető, így lényegében az ország bármely pontján tudunk segíteni. A költöztetés árak terén nem érheti meglepetés, hiszen az árszabást közzétettük honlapunkon, és ettől nem térünk el egyetlen esetben sem.

Ha nincs ideje hosszas előkészületekre, velünk akkor is stresszmentes a költöztetés, forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorszállítás árak: kedvezőbbek, mint gondolná!

BútorszállításBútorszállítás kedvező áron, rövid határidővel, biztonságosan - forduljon Ön is hozzánk!

Bútorszállításra nem csupán költözködés alkalmával lehet szükség, de vásárláskor is. A legtöbb bútoráruháznak ugyan van házhozszállítási szolgáltatása, ám ez nem minden esetben igaz, ráadásul bútorokat nem csak újonnan lehet vásárolni, de használtan is. Ez utóbbi esetben viszont a legtöbbször a vevőnek kell megoldania a bútorszállítást, méghozzá a saját költségén, és ha az adott bútordarab nem fér be az autójába, akkor segítségre lesz szükség.

Amennyiben hozzánk fordul, egyszerűen, és ami még fontosabb, kedvező áron oldhatja meg a bútorszállítást! Cégünk úgy alakította ki a bútorszállítás árakat, hogy azok mindenki számára megfizethetőek legyenek, ezzel segítve a régi bútorok újrahasznosítását. Jegyezze fel telefonszámunkat, és többé nem kell lemondania azokról a bútordarabokról, amelyeket nem tud önmaga szállítani!

Ha felkeltettük az érdeklődését, de kérdése lenne a bútorszállítás árával kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Költöztetés Budapesten rejtett költségek nélkül!

költöztetés árakA költöztetést Budapesten reális áron vállaljuk, rugalmas szolgáltatás keretein belül, garanciával és tapasztalt, megbízható kollégákkal! 

Amikor költözésre kerül a sor, sajnos még mindig sokan azt a megoldást választják, hogy barátokat kérnek meg, hogy segítsenek lebonyolítani a napot. Pedig sokkal jobban megéri egy profi, nagy tapasztalattal rendelkező cég szolgáltatásait igénybe venni, már csak azért is, mert a fővárosban sem feltétlenül kell irreális költöztetés árakra számítani. 

Cégünk régóta foglalkozik költöztetéssel Budapesten, és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás árszínvonala korrekt, megfizethető legyen. Nálunk nincsenek rejtett költségek, mint például emeleti vagy lépcsődíj, mi minden megrendelést az előre megbeszélt és a Megrendelő által elfogadott áron teljesítünk.

Amennyiben Önnek pont egy megbízható, kedvező áron dolgozó csapatra van szüksége, ami gördülékenyen lebonyolítja a költöztetést Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! 

Bútorszállítás, kedvező, minőségi szolgáltatás keretein belül!

BútorszállításBútorszállítás, rugalmas szolgáltatás keretein belül, profi szakemberekkel, segítünk, hogy a berendezés biztonságban hazajusson!

Ha bútorszállításról van szó, egyesek igyekeznek egyedül, saját személygépkocsijukkal megoldani a feladatot. Másra nem merik ezt bízni, azonban sokan nem is sejtik, hogy ebben a formában még jobban árthatnak maguknak és akár a berendezésnek is. Balesetmentes bútorszállításhoz mindenképp megfelelő szállítójárműre, profi szakemberekre van szükség. Amennyiben Ön inkább nem kockáztatna, és a fővárosban szeretne igénybe venni szakszerű segítséget, keressen bennünket Budapesten a bútorszállításért!

A berendezések nálunk a legjobb kezekben vannak, a szállítás során minden feltétel adott ahhoz, hogy ne merüljön fel probléma. A maximumot nyújtjuk az ügyfeleknek, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz velünk. Ha minket választ, a bútorszállítás árakért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia, így anyagi szempontból is jól járhat velünk.

Bízza ránk bátran bútorát, szolgáltatásunk igénybevételéhez lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

 

A bútorszállítás profi szakemberekkel valóban biztonságos! 

bútorszállításHa bútorszállításról van szó, sokan egyedül, kellő tapasztalat, gyakorlat és professzionális eszközök nélkül vágnak bele a feladatba. Ez rendkívül kockázatos, hiszen így nagy az esély arra, hogy a berendezés sérülni fog, ami pedig egy újonnan vásárolt szekrénynél vagy íróasztalnál igencsak kellemetlen tud lenni. Amennyiben Ön elkerülné a kellemetlenségeket, és a fővárosban lenne szüksége segítségre, forduljon hozzánk bizalommal a bútorszállításért Budapesten!

Nálunk a legjobb kezekben vannak a különböző berendezések. A szállítás, pakolás terén kellő rutinunk van, és még a megfelelő rögzítő eszközök, tágas szállítójárművek is rendelkezésünkre állnak. Mindezen tényezőknek köszönhetően a megvásárolt bútorok épségben megérkezhetnek az ügyfelek otthonába. A színvonal mellett a kedvező bútorszállítás árakra is odafigyelünk, így, ha minket választ, nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia a minőségi szolgáltatásért.

Profi szakemberekkel valóban biztonságos a bútorszállítás. Kerülje el a kellemetlenségeket, és bízza ránk a feladatot! Ha igénybe venné a szolgáltatást, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Költöztetés Budapesten: kiváló ár-érték arányú szolgáltatással várjuk!

budapesti költöztetés árakEgy költözés mindig nagy anyagi terhet ró az emberre, ezért természetes, hogy próbál spórolni bizonyos szolgáltatásokon. Például maga a költöztetés Budapesten igen széles ártartományban érhető el, ezért az ideális cég kiválasztása körültekintést igényel.

Egyáltalán nem mindegy, hogy mi van benne az árban. Például mekkora a teherautó, hány rakodó munkás érkezik majd, illetve a sofőr is segít-e a pakolásban. Fontos az is, hogy az adott cég mekkora tapasztalattal rendelkezik, ugyanis a kellő gyakorlattal nem rendelkező rakodóknak sokkal tovább tart a pakolás, ami óradíj esetén jelentősen megnöveli a költségeket. A költöztetéshez Budapesten ezen kívül speciális felszerelésre is szükség lehet a liftbe be nem férő berendezések szállításához, ezért ezzel kapcsolatban is célszerű érdeklődni, nehogy végül plusz költségekkel kelljen szembesülnünk. 

Cégünk a lehető legkedvezőbb budapesti költöztetés árakra törekszik. Szolgáltatásunk rugalmas, minden esetben a megrendelő igényei szerint állunk rendelkezésre. Ha pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! 

Költöztetés Budapesten: válassza az egyszerűbb, hatékonyabb megoldást! 

költöztetés BudapestenEgyesek azt gondolják, hogy akkor választják az egyszerűbb utat a költöztetésük során, ha barátaikkal, vagy rokonaikkal, esetleg a szűk családi körrel együtt próbálják kivitelezni a pakolást, szállítást. Az igazság az, hogy e téren gyakran lehet találkozni komoly bonyodalmakkal már az elején, az egyeztetések során. Nem mindenki ér rá azonos időpontban, ráadásul vannak olyanok, akiknek nincsen túl sok tapasztalatuk a hatékony és gyors költöztetések terén. Amennyiben Ön valóban egyszerű, hatékony megoldást keres a pakoláshoz, szállításhoz a fővárosban, forduljon hozzánk bizalommal!

költöztetés Budapesten velünk a legkönnyebb és leggyorsabb. Az évek során rengeteg pakolást, szállítást bonyolítottunk már le, így a kellő tapasztalatunk óriási segítséget nyújt az ügyfelek számára. A költöztetést hétvégén is tudjuk vállalni, ez pedig sokaknak hatalmas könnyebbséget jelent. Rugalmasan, rövid időn belül állunk az ügyfelek rendelkezésére.

A minőség mellett a költöztetés árakra is odafigyelünk, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani! Ha felkeltettük az érdeklődését, a szolgáltatás igénybevételéhez keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Lakossági költöztetés: miért érdemes profikra bízni?

lakossági költöztetésMég egy rutinos, sokat költöző embernek is akadhatnak nehézségei a költözés során. Az utolsó pillanatban derül ki, hogy mégsem tud eljönni a segítségül hívott barát, nem indul az autó, nem működik a lift vagy egyszerűen csak rosszul alakulnak a dolgok. Természetesen mindig minden problémát nem lehet megelőzni, de ha alapvetően is profi céget hívunk a lakossági költöztetéshez, akkor sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. 

Aki minden nap lakossági költöztetéssel foglalkozik, azt már bizony nem érheti meglepetés ezen a téren. Cégünk munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek, és kiemelt figyelmet fordítunk a gépjárműveink, illetve az eszközeink karbantartására. Velünk nem fordulhat elő, hogy valami közbejön, de az sem okoz gondot, ha nagyon sok a bútor, amiket fel, majd le kell pakolni. Ügyfeleink a legváratlanabb helyzetekben is számíthatnak ránk, aki minket hív lakossági költöztetéshez Budapesten, annak garantáltan gördülékenyen sikerül majd a nap.

Ha profi céget keres lakossági költöztetéshez, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért! 

Iroda költöztetés Budapesten: válassza a kényelmesebb, gyorsabb megoldást! 

iroda költöztetés BudapestenAz iroda költöztetés nem igazán tartozik az egyszerű feladatok közé. Az esetek jelentős részében nagyon sok hivatalos iratot, berendezést, bútorokat kell elszállítani az új helyre, közben pedig a munkavégzés sem állhat le teljesen. Ennyi teendő mellett az emberek közül sokan feszültté, frusztrálttá válnak, ilyen állapotban pedig nem lehet sem a munkára, sem pedig a költözésre összpontosítani. Amennyiben Ön szeretné elkerülni a kellemetlenségeket, válassza a kényelmesebb megoldást, és bízza ránk az iroda költöztetést Budapesten!

Budapesten az iroda költöztetés velünk sokkal egyszerűbb és stresszmentesebb, hiszen a pakolásról, szállításról mi gondoskodunk. Emellett kellő idő és energia jut a munkával kapcsolatos teendőkre, és még a költözéssel járó hivatalos ügyeket is könnyedén intézheti. Gyorsan, körültekintően dolgozunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

Válasszon bennünket az iroda költöztetéshez Budapesten! Szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek. Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Költöztetés zökkenők nélkül? Lehetséges!

költöztetés BudapestenEgy költözés mindig jár némi bonyodalommal még akkor is, ha már nagy tapasztalatunk van benne. Azonban néhány ügyes trükk alkalmazásával egyszerűbb lehet, mint hinné, ugyanis, ha praktikusan van pakolva, azzal rengeteg időt lehet spórolni a költöztetés során és utána is. Íme, néhány hasznos tanács a költöztetéshez Budapesten vagy akár vidéken!

Mindenképp érdemes listát vezetni arról, hogy melyik csomagban mi van. Aki nagyon precíz, az akár egy füzetben is vezetheti a számokkal ellátott dobozok tartalmát, így elkerülhető a kipakolás során a káosz, amikor semmi sincs meg. A dobozok külsejére célszerű ráírni, hogy melyik helyiségbe valóak, így egyből oda kerülhetnek, és nem kell a lakáson belül is még pluszban cipekedni. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a költöztetés Budapesten, illetve az ország bármely részén zökkenőmentesen menjen.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné igénybe venni a költöztetés vidéken vagy Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért!

Költöztetés Budapesten? Bízza ránk!

költöztetés BudapestenHa szóba kerül a költöztetés Budapesten, akkor sokan barátaikat, vagy családjukat kérik meg arra, hogy segítsenek benne. Ez azonban nem mindig célravezető megoldás.

Egy albérlet költöztetése is lehet hatalmas feladat, még abban az esetben is, ha csak egy diákról van szó, akinek viszonylag kevés a holmija, és nincs bútora. Ez utóbbi esetben egy személyautó is képes lehet megoldani a költöztetést, ám elég egy kicsit több ruha, személyes tárgy és esetleg egy bútordarab, máris lehetetlenné válik a művelet, arról nem is beszélve, amikor egy lakás komplett berendezését kell egyik helyről a másikra szállítani, lehetőleg sérülés- és zökkenőmentesen.

Cégünk vállalja a költöztetést Budapesten és annak vonzáskörzetében, így, ha Önnek is szüksége lenne megbízható, gondos és nem utolsó sorban kedvező árú költöztetési szolgáltatásra, válasszon bennünket! Gyorsan és biztonságban szállítjuk holmiját az új otthonába, sőt, amennyiben igényli, a csomagolást is elvégezzük Ön helyett.

Ha költöztetés Budapesten, akkor mi vagyunk a legjobb választás! Hívjon bennünket elérhetőségeinken!

Költöztetés Budapesten: a család, barátok helyett bízza profikra a feladatot! 

költöztetés BudapestenHa költözésről van szó, sokan ehhez a családjuktól, barátaiktól kérnek segítséget, azonban az esetek jelentős részében ez nem igazán jó döntés. A zökkenőmentes, sikeres pakoláshoz és szállításhoz mindenképp tágas rakodóterű járműre, professzionális felszerelésre és nem utolsó sorban tapasztaltra is szükség van. Mindez inkább profi szakembereknek áll a rendelkezésükre. Amennyiben Ön a fővárosban kérne segítséget a pakoláshoz és szállításhoz, bízza ránk a költöztetését Budapesten!

Budapesten költöztetéssel kapcsolatban a maximumot nyújtjuk: legjobb tudásunk szerint segítjük ügyfeleinket, hogy a pakolás és szállítás valóban stresszmentes legyen. A szakmai rátermettség mellett azért is érdemes bennünket választania, mert mi rövid időn belül a rendelkezésére tudunk állni. Egy ismerős vagy családtag a mindennapi teendői miatt esélyes, hogy csak hetekkel később érne rá, emiatt pedig óriási csúszásokkal kellene számolni.

Válasszon bennünket Budapesten költöztetéséhez, és gondoskodunk arról, hogy ne csússzon ki a határidőkből! Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeinken!

Elkötelezettségünk:
 
Elérhetőségek:
 

Butor Tefu Bt.
HUNGARY - 1044, Budapest, Hárfa u. 9. fszt. 3.
Tel.:  +36 30 990 4787   
e-mail: butortefu@gmail.com

Impresszum és tárhelyszolgáltató adatok

Telefon:+3630 / 990-4787
E-mail:butortefu@gmail.com
Elérhetőségek