Hívjon minket! +36 30 990 4787
Ügyfélszolgálat: minden nap 7-21-ig

Lomtalanítás 

Lomtalanítás


Lakások, irodák, raktárak kiürítését, lomtalanítását, nem használt bútorok és berendezési tárgyak elszállítását is vállaljuk melyeket hivatalos hulladéklerakó helyre szállítunk.
A lomtalanítás során vigyázunk a lépcsőházak, lakások egyéb berendezési tárgyak épségére.
A hulladék szállítás engedélyköteles tevékenység, mellyel cégünk rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

Lomtalanítás Budapesten: miért jár jobban szolgáltatásunkkal? 

Lomtalanítás budapestenAz évek során rengeteg háztartásban gyűlnek össze kidobandó holmik, amiktől a többség a lakóhelyük szerinti lomtalanítás keretein belül szabadul meg. Egyesek nem igazán elégedettek ezzel a szolgáltatással, legfőképp azért, mert fix időpontokhoz kell alkalmazkodni, ez pedig sokaknak nehézséget jelent. Egy utazás, családi ünnepség, egyéb fontos esemény meggátolhatja, hogy az emberek a kijelölt időpontra összekészítsék a lomjaikat. Mások azért nem kedvelik a lomtalanításokat, mert kipakolás közben veszélyben érzik magukat a hirtelen megjelenő idegenek miatt. Amennyiben Ön más módját választaná a fővárosban annak, hogy megszabaduljon a felesleges holmiktól, keressen bennünket bizalommal a lomtalanításhoz Budapesten!

Budapesten lomtalanítással kapcsolatban sokkal kényelmesebb, biztonságosabb szolgáltatást biztosítunk. Velünk nem kell azokkal a kellemetlenségekkel kompromisszumot kötnie, amik zavarják a kerületi lomtalanítások terén. Felkészült, tapasztalt munkatársaink hatékony segítséget nyújtanak abban, hogy megszabaduljon a felesleges holmiktól.

Válassza Budapesten a lomtalanítás kellemesebb formáját: szolgáltatásunk igénybevételéért forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

 

Lomtalanítás Budapesten: szabaduljon meg egyszerűen a felesleges holmiktól!

Szabaduljon meg egyszerűen a felesleges holmiktólNem ritka, hogy egyeseknek jóval a kitűzött kerületi lomtalanítási időpont előtt kell megszabadulniuk a felesleges holmiktól. Sokan nem akarnak kompromisszumot kötni, és elkezdenek kutatni más fővárosi kerület után, ahol éppen lomtalanítás van, azonban a lomok átszállítása más környékre rendkívül idő- és energiaigényes, főleg, ha nagy mennyiségről van szó. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és egyszerű megoldásra lenne szüksége, bízza ránk a lomtalanítást Budapesten!

Velünk a lomtalanítás Budapesten sokkal egyszerűbb, hiszen ezesetben semmilyen időponthoz nem kell alkalmazkodnia vagy más kerületi lomtalanítást keresnie. Amikor éppen szükség van arra, hogy megszabaduljon a felesleges bútoroktól, tárgyaktól, csak keresnie kell bennünket, mi pedig rövid időn belül elszállítjuk a kidobandó lomokat. Szolgáltatásunk megbízható, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz velünk.

Ha felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná a lomtalanítást Budapesten, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Elkötelezettségünk:
 
Elérhetőségek:
 

Butor Tefu Bt.
HUNGARY - 1044, Budapest, Hárfa u. 9. fszt. 3.
Tel.:  +36 30 990 4787   
e-mail: butortefu@gmail.com

Impresszum és tárhelyszolgáltató adatok

Telefon:+3630 / 990-4787
E-mail:butortefu@gmail.com
Elérhetőségek