Hívjon minket! +36 30 990 4787
Ügyfélszolgálat: minden nap 7-21-ig

Költöztetés 

 

Vállaljuk lakások, albérletek, családi házak, irodák, raktárak komplett költöztetését Budapesten, és Magyarország szerte.
Igény esetén vagy amennyiben szükség van rá vállaljuk a bútorok szét- és összeszerelését a költözés során, illetve biztosítani tudunk ehhez szükséges dobozokat és csomagolóanyagokat egyaránt.
Autóink minden költözéshez szükséges eszközzel felszereltek (szerszámok, hevederek, fóliák, pokrócok, stb.).
A nap 24 órájában állunk az ügyfeleink rendelkezésére könnyen számítható árainkkal.
Munkánkra garancia a több ezer elégedett ügyfél mellett az Alianz Hungaria biztosítónál lévő 10 millió forintos fedezetű rakománybiztosításunk.

Speciális szolgáltatásunk túlsúlyos tárgyak szállítása /pl. zongora, pianínó, páncélszekrény.

Kapcsolat

Költöztetés Budapesten kiszámíthatóan

költöztetés BudapestenKöltöztetés Budapesten könnyen tervezhető költségekkel! Velünk nem éri váratlan meglepetés, bízza ránk a feladatot!

Ha új otthonba költözünk, sokféle költséggel kell számolnunk, hiszen szinte biztosan akad néhány dolog, amit be kell szereznünk. Sokszor csak a költözés után látjuk át teljesen, mi mindenre van szükségünk, így pedig nehéz tervezni az anyagiakat illetően. Ebben a helyzetben mindenképpen jó, ha legalább a költöztetés árával előre lehet kalkulálni, és mi pontosan ezt szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek!

költöztetés Budapesten velünk minden szempontból kiszámítható, hiszen megbízható csapatunkra bátran számíthat, a költségeket illetően pedig előre tájékozódhat. Honlapunkon megtekintheti a díjszabást, de konkrét ajánlatot is kérhet, így biztosan annyi lesz a végösszeg, amennyit előre egyeztet kollégánkkal.

Nézzen körül weboldalunkon, és ha szolgáltatásunk elnyerte tetszését, kérje bátran ajánlatunkat, tegye fel kérdéseit! A költöztetés Budapesten egyszerű, gyors és könnyen tervezhető, ha minket választ!

Költöztetés Budapesten, ha a vállalkozás kinőtte a telephelyét!

Költöztetés Budapesten vállalkozások számáraKöltöztetés Budapesten vállalkozások számára is, szakszerűen és gyorsan! Bízza ránk irodáját, raktárát, hogy az új ingatlan átvétele zökkenőmentes legyen!

Amikor a telephely kezd szűkössé válni, az alapvetően nagyszerű hír, hiszen azt jelenti, hogy a vállalkozás bővül és fejlődik. Ugyanakkor magával hozza a költözéssel járó nehézségeket is, hiszen egy ilyen nagy volumenű munkát nem lehet akármelyik költöztető csapatra bízni. Az iroda, raktár költöztetése esetén nagyméretű és nehéz berendezési elemeket kell mozgatni, amire csak egy felkészült csapat képes. Ilyen munkák során kiemelten fontos a berendezések biztonsága, hiszen egy-egy rossz mozdulat is eredményezhet komoly anyagi károkat. Ha Ön is tanácstalannak érzi magát, kihez is fordulhatna szakszerű segítségért egy ilyen helyzetben, nálunk a legjobb helyen jár!

Csapatunk profin végzi a költöztetést akkor is, ha kihívást jelentő akadályokat kell leküzdeni, hiszen rengeteg tapasztalattal a hátunk mögött, minden szükséges felszerelés birtokában végezzük munkánkat. Számunkra nem jelent problémát a komplett iroda vagy raktár költöztetése sem, ebben az esetben is számíthat szakértelmünkre és hatékonyságunkra.

Ha érdekli a költöztetés Budapesten, kérje bátran ajánlatunkat, és bízza ránk a munkát, hogy ne kelljen fennakadásokkal számolnia!

Budapesti költöztetés háziállattal? Igen!

budapesti költöztetésbudapesti költöztetés háziállattal is gördülékeny, ha minket bíz meg a feladattal! Gondoskodjon kedvencéről, minden más a mi dolgunk!

Ha ránk bízza a pakolást és szállítást, nyugodt lehet afelől, hogy minden holmi épségben az új helyére kerül, méghozzá a lehető legrövidebb idő alatt. A háziállatokat azonban nem ilyen egyszerű megnyugtatni, ők csak azt érzik, hogy az ismerős környezetet ismeretlenre kell cserélniük, ez pedig kifejezetten feszültté teszi őket. Íme, néhány egyszerű szabály, melyek betartásával kedvence számára is könnyebbé teheti a budapesti költöztetést!

Az állat saját holmijának elpakolását az utolsó pillanatra érdemes hagynia, mivel az ismerős szagok biztonságot nyújtanak neki. Szintén segít neki megnyugodni, ha a napi rutinja nem változik, az etetés, sétáltatás a megszokott időben történik. Szállítás közben jó, ha az Ön közelében kap helyet, hiszen az ismerős hang is segít csökkenteni a stresszt. Az új otthonban minél előbb alakítsa ki az állat helyét, és saját holmijával teremtsen neki ismerős környezetet, majd fokozatosan ismertesse meg az új birodalmával.

Ha olyan budapesti költöztető csapatot keres, akikkel az egyetlen teendője, hogy megnyugtatja háziállatát, nálunk jó helyen jár! Kérje ajánlatunkat akár még ma!

Költöztetés: bízza ránk!

költöztetésköltöztetés rengeteg fáradságtól kíméli meg a költözködőket, csupán a megfelelő szolgáltatót kell megtalálniuk.

A költözés mindenki számára nyűg, akár kevés holmiról, akár bútorokról és egyéb tárgyakról van szó, hiszen nem elég, hogy mindent be kell csomagolni és el kell pakolni, ugyanezt még egyszer meg kell tenni, csak visszafelé, és akkor a cipekedésről és a szállítás megszervezéséről még nem is beszéltünk. Érdemesebb inkább a munka nagy részét rábízni egy olyan költöztető cégre, amely nem csak megkíméli a megbízóit a nehéz feladatoktól, de megbízható és pontos is.

Ha Ön is mostanában tervez költözni, válasszon bennünket, és garantáltan nem fog csalódni! Cégünk vállalja a költöztetést Budapesten, illetve a környező településeken is, munkatársaink tapasztaltak, áraink pedig kedvezőek!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a költöztetéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Költöztetés Budapesten: rugalmas szolgáltatást biztosítunk! 

költöztetésKöltöztetés rugalmas szolgáltatás keretein belül, minket az utolsó pillanatban is bátran választhat!

Sokan kényszerülnek arra a teendőik miatt, hogy a költözésüket az utolsó pillanatra hagyják. Ilyenkor az érintettek szeretnék mihamarabb megtalálni azt a céget, ami rugalmasan, ügyfélközpontúan kezeli ezeket a szituációkat is. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és a fővárosban lenne szüksége segítségre, keressen bennünket a költöztetésért Budapesten!

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy maximálisan alkalmazkodjon az ügyfelekhez. Nálunk semmilyen kellemetlenség nem jelenthet akadályt, igyekszünk minden szituációhoz a lehető legrugalmasabban hozzáállni. Legfőbb célunk, hogy bárkinek, bármilyen helyzetben segítséget tudjunk nyújtani a költöztetéseknél. Ha minket választ, végül a kényes szituációból jól jöhet ki.

Megbízható szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért minket anyagi szempontból is megéri választani. Bővebb információkért vagy a szolgáltatás igénybevételéhez keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Budapesti költöztetés árak: kedvezőbbek, mint gondolná!

Budapesti költöztetésbudapesti költöztetés árak alakulása változó, de főleg vállalkozástól függ, hogy mennyire magasak, illetve alacsonyak. Fontos, hogy a magas ár nem jelent automatikusan magasabb minőségi szintet, és ugyanez igaz fordítva is, vagyis egy olcsó költöztető cég nem feltétlenül alacsony színvonalú.

Ez utóbbi igaz ránk is! Budapesti költöztetés árainkat igyekeztünk úgy alakítani, hogy mindenkinek megfeleljenek: Önnek, aki szeretné a költözést a lehető leghatékonyabban megoldani, és nekünk, akik ebből szeretnénk megélni. Alacsony budapesti költöztetés árainknak köszönhetően sokan választanak bennünket, így vállalkozásunk folyamatosan dolgozhat, ügyfeleink pedig elégedettek, és már szájról szájra terjed a hírünk ennek köszönhetően! Ha Ön is költözködésre készül, válasszon bennünket, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne pontosabbat is tudni budapesti költöztetés árainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Kollégáink várják hívását!

Gördülékeny költöztetés Budapesten!

költöztetés Budapesten Költözni sosem egyszerű, még annak sem, aki már többször végigment ezen a folyamaton. Fontos, hogy találjunk egy olyan megbízható céget, ami segít a gördülékeny lebonyolításban, illetve, ami mindent az előre megbeszéltek szerint visz véghez. Ha Ön pont ilyet keres, a legjobb helyen jár, hiszen csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a költöztetésben Budapesten!

A költöztetést Budapesten korszerű, jól karbantartott eszközökkel végezzük, munkatársaink pedig készséggel segítenek mindenben. Ha minket hív, biztos lehet benne, hogy időben érkezünk a megbeszélt helyszínre, megfelelő kapacitású járművekkel. Kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a rájuk bízott bútorok és más tárgyak ne sérüljenek meg, hiszen tudjuk, hogy ügyfeleink csak így fognak legközelebb is hozzánk fordulni.

Ha megbízható cégre van szüksége a költöztetéshez Budapesten, ne habozzon, keressen fel minket! Kérje ajánlatunkat még ma, ehhez a megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk!

 

Kapcsolat

 

 

Elkötelezettségünk:
 
Elérhetőségek:
 

Butor Tefu Bt.
HUNGARY - 1044, Budapest, Hárfa u. 9. fszt. 3.
Tel.:  +36 30 990 4787   
e-mail: butortefu@gmail.com

Impresszum és tárhelyszolgáltató adatok

Telefon:+3630 / 990-4787
E-mail:butortefu@gmail.com
Elérhetőségek