Hívjon minket! +36 30 990 4787
Ügyfélszolgálat: minden nap 7-21-ig

Költöztetés 

 

Vállaljuk lakások, albérletek, családi házak, irodák, raktárak komplett költöztetését Budapesten, és Magyarország szerte.
Igény esetén vagy amennyiben szükség van rá vállaljuk a bútorok szét- és összeszerelését a költözés során, illetve biztosítani tudunk ehhez szükséges dobozokat és csomagolóanyagokat egyaránt.
Autóink minden költözéshez szükséges eszközzel felszereltek (szerszámok, hevederek, fóliák, pokrócok, stb.).
A nap 24 órájában állunk az ügyfeleink rendelkezésére könnyen számítható árainkkal.
Munkánkra garancia a több ezer elégedett ügyfél mellett az Alianz Hungaria biztosítónál lévő 10 millió forintos fedezetű rakománybiztosításunk.

Speciális szolgáltatásunk túlsúlyos tárgyak szállítása /pl. zongora, pianínó, páncélszekrény.

 

Költöztetés Budapesten: rugalmas szolgáltatást biztosítunk! 

költöztetésKöltöztetés rugalmas szolgáltatás keretein belül, minket az utolsó pillanatban is bátran választhat!

Sokan kényszerülnek arra a teendőik miatt, hogy a költözésüket az utolsó pillanatra hagyják. Ilyenkor az érintettek szeretnék mihamarabb megtalálni azt a céget, ami rugalmasan, ügyfélközpontúan kezeli ezeket a szituációkat is. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és a fővárosban lenne szüksége segítségre, keressen bennünket a költöztetésért Budapesten!

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy maximálisan alkalmazkodjon az ügyfelekhez. Nálunk semmilyen kellemetlenség nem jelenthet akadályt, igyekszünk minden szituációhoz a lehető legrugalmasabban hozzáállni. Legfőbb célunk, hogy bárkinek, bármilyen helyzetben segítséget tudjunk nyújtani a költöztetéseknél. Ha minket választ, végül a kényes szituációból jól jöhet ki.

Megbízható szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért minket anyagi szempontból is megéri választani. Bővebb információkért vagy a szolgáltatás igénybevételéhez keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Budapesti költöztetés árak: kedvezőbbek, mint gondolná!

Budapesti költöztetésbudapesti költöztetés árak alakulása változó, de főleg vállalkozástól függ, hogy mennyire magasak, illetve alacsonyak. Fontos, hogy a magas ár nem jelent automatikusan magasabb minőségi szintet, és ugyanez igaz fordítva is, vagyis egy olcsó költöztető cég nem feltétlenül alacsony színvonalú.

Ez utóbbi igaz ránk is! Budapesti költöztetés árainkat igyekeztünk úgy alakítani, hogy mindenkinek megfeleljenek: Önnek, aki szeretné a költözést a lehető leghatékonyabban megoldani, és nekünk, akik ebből szeretnénk megélni. Alacsony budapesti költöztetés árainknak köszönhetően sokan választanak bennünket, így vállalkozásunk folyamatosan dolgozhat, ügyfeleink pedig elégedettek, és már szájról szájra terjed a hírünk ennek köszönhetően! Ha Ön is költözködésre készül, válasszon bennünket, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne pontosabbat is tudni budapesti költöztetés árainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Kollégáink várják hívását!

Gördülékeny költöztetés Budapesten!

költöztetés Budapesten Költözni sosem egyszerű, még annak sem, aki már többször végigment ezen a folyamaton. Fontos, hogy találjunk egy olyan megbízható céget, ami segít a gördülékeny lebonyolításban, illetve, ami mindent az előre megbeszéltek szerint visz véghez. Ha Ön pont ilyet keres, a legjobb helyen jár, hiszen csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a költöztetésben Budapesten!

A költöztetést Budapesten korszerű, jól karbantartott eszközökkel végezzük, munkatársaink pedig készséggel segítenek mindenben. Ha minket hív, biztos lehet benne, hogy időben érkezünk a megbeszélt helyszínre, megfelelő kapacitású járművekkel. Kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a rájuk bízott bútorok és más tárgyak ne sérüljenek meg, hiszen tudjuk, hogy ügyfeleink csak így fognak legközelebb is hozzánk fordulni.

Ha megbízható cégre van szüksége a költöztetéshez Budapesten, ne habozzon, keressen fel minket! Kérje ajánlatunkat még ma, ehhez a megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk!

 

 

 

 

Elkötelezettségünk:
 
Elérhetőségek:
 

Butor Tefu Bt.
HUNGARY - 1044, Budapest, Hárfa u. 9. fszt. 3.
Tel. +36 30 990 4787
e-mail: butortefu@gmail.com

Impresszum és tárhelyszolgáltató adatok

Telefon:+3630 / 990-4787
E-mail:butortefu@gmail.com
Elérhetőségek