Hívjon minket! +36 30 990 4787
Ügyfélszolgálat: minden nap 7-21-ig

Teljeskörű szolgáltatásaink:

 

 

Költöztetés

 

Vállaljuk lakások, albérletek, családi házak, irodák, raktárak komplett költöztetését Budapesten, és Magyarország szerte. Igény esetén vagy amennyiben szükség van rá vállaljuk a bútorok szét- és összeszerelését a költözés során, illetve biztosítani tudunk ehhez szükséges dobozokat és csomagolóanyagokat egyaránt. Autóink minden költözéshez szükséges eszközzel felszereltek (szerszámok, hevederek, fóliák, pokrócok, stb.).
A nap 24 órájában állunk az ügyfeleink rendelkezésére könnyen számítható árainkkal.

 

Fuvarozás

 

1-2 bútor és nehéz tárgy szállítását is vállaljuk melyek előre egyeztetett fix áron történnek, minden rejtett költséget kizárva. Például 1 db hűtő, 1 kanapé, 1 db szekrény stb.. Egyedi szállítások esetén a feladatra szabott árajánlatot adunk melyről telefonos ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet.

 

 

Lomtalanítás

 

Lakások, irodák, raktárak kiürítését, lomtalanítását, nem használt bútorok és berendezési tárgyak elszállítását is vállaljuk melyeket hivatalos hulladéklerakó helyre szállítunk. A lomtalanítás során vigyázunk a lépcsőházak, lakások egyéb berendezési tárgyak épségére.

 

 

Raktározás

 

Ha átmeneti helyhiánnyal küzd, 300 m2-es raktárunkban kedvező áron vállaljuk ingóságaink száraz, pormentes, biztonságos raktározását legyen az napok vagy akár évek kérdése is.

 

 

Rakodás, szerelés

 

Vállalunk lakáson belüli bútor mozgatást, raktáron belüli anyagmozgatást, kamionra való le- és felpakolást. Amennyiben bútort vásárolt, sikerült hazaszállítania, de az összeszereléssel gondjai akadtak, csak szóljon nekünk és mi vállaljuk a bútorok összeszerelését is.

 

 

Felmérés

 

Amennyiben lakása vagy családi háza meghaladja a 100-150 m2-t illetve irodája több 100 m2 esetleg több emelet, javasoljuk kérjen felmérést. A felmérés során munkatársunk felméri a szállítandó bútorok, dobozok, berendezési tárgyak mennyiségét, milyenségét, az aktuális terepviszonyokat és a szállításhoz szükséges rakodók és teherautók számát. Ezt követően az ekkor leegyeztetett időpontban megkezdődhet a zökkenő mentes munkafolyamat.

 

 

 

 

 

Elkötelezettségünk:
 
Elérhetőségek:
 

Butor Tefu Bt.
HUNGARY - 1044, Budapest, Hárfa u. 9. fszt. 3.
Tel.:  +36 30 990 4787   
e-mail: butortefu@gmail.com

Impresszum és tárhelyszolgáltató adatok

Telefon:+3630 / 990-4787
E-mail:butortefu@gmail.com
Elérhetőségek